Τεστοστερόνη, Ανδρική Ανικανότητα Και Η Λύση Του Titan Gel Στην Ελλάδα

Μοιραστείτε:

Υπάρχει ένας σημαντικός αριθμός ανδρών και μετεμμηνοπαυσιακών γυναικών που μπορούν να ωφεληθούν από τη θεραπεία αντικατάστασης τεστοστερόνης. Αν και αντικαθίσταται μόνο στους άνδρες, οι γυναίκες μπορούν να επωφεληθούν από έναν ανανεωμένο σύντροφο.

Τεστοστερόνη

Τα ανδροπαυσιακά συμπτώματα μπορούν να βοηθηθούν και ακόμη και να αντιστραφούν από τη σωστή συμπλήρωση της τεστοστερόνης στο σώμα. Η ιδέα της θεραπείας με τεστοστερόνη είναι να αποκαταστήσει την τεστοστερόνη σε νεανικά επίπεδα για να επιτύχει τη βέλτιστη υγεία και ευεξία.

Η τεστοστερόνη είναι μια ζωτικής σημασίας ορμόνη που παίζει τεράστιο ρόλο στη σεξουαλική κίνηση τόσο των ανδρών όσο και των γυναικών. Είναι γνωστό για την αποκατάσταση υγιούς σεξουαλικού ενθουσιασμού και επιθυμίας, που με τη σειρά του βελτιώνει τη στάση, τις σχέσεις και την ευημερία. Η τεστοστερόνη, όταν συνδυάζεται με την ανθρώπινη αυξητική ορμόνη, γίνεται πιο αποτελεσματική και έχει μεγαλύτερες επιπτώσεις στον ασθενή με ανεπάρκεια.

Τα οφέλη της θεραπείας με τεστοστερόνη περιλαμβάνουν τη γρήγορη βελτίωση της σωματικής λειτουργίας, πέραν της αξιοσημείωτης ανάκαμψης της ψυχολογικής συμπεριφοράς και της πνευματικής εγρήγορσης. Οι αθλητές αρχίζουν συνήθως την αντικατάσταση της τεστοστερόνης για να ενισχύσουν τους μυς τους. Όχι μόνο δεν ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες να τραβήξει ένα μυ, η τεστοστερόνη βοηθάει να θεραπεύει τον τραβωμένο ή τεντωμένο μυ γρηγορότερα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Το κλειδί της αντι-γήρανσης συνδέεται με την απλή αντικατάσταση των ορμονικών επιπέδων σε αυτό που κάποτε ήταν στις νεανικές μας ημέρες.

Η αρσενική εμμηνόπαυση αναφέρεται ως Andropause και είναι πολύ συνηθισμένη στον μέσο όρο γήρανσης του αρσενικού. Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν την εντύπωση ότι δεν υπάρχει εμμηνόπαυση για τους άνδρες, απλώς γυναίκες. Τα συμπτώματα για το αρσενικό παραμένουν ήσυχα και λέγεται ότι αποτελούν μέρος της γήρας.

Η αρσενική εμμηνόπαυση υπάρχει και μόνο σπάνια οι άνδρες παρουσιάζουν “καυτές λάμψεις”, “αλλά υπάρχει μια αύξηση στην πρωινή και νυχτερινή κόπωση και οι στύσεις του αρσενικού είναι λιγότερο συχνά, λιγότερο σταθερές και η εκσπερμάτιση λαμβάνει χώρα λιγότερο συχνά. Πολλοί άντρες που έχουν χρησιμοποιήσει τη Θεραπεία αντικατάστασης τεστοστερόνης επιτυγχάνουν τη μέγιστη βελτίωση της σεξουαλικής λειτουργίας μέσα σε 30 ημέρες. Το σωματικό λίπος μειώθηκε σε πολλές μελέτες, η άλιπη μυϊκή δύναμη αυξήθηκε και η καλύτερη καρδιακή υγεία συνολικά αναφέρθηκε.

Η Βιομηχανία Συμπληρωμάτων Τεστοστερόνης Στην Ελλάδα Και Την Ευρώπη

Η κρέμα τεστοστερόνης είναι ένα από τα πολλά τοπικά προϊόντα τεστοστερόνης που βοηθούν στην αύξηση των επιπέδων τεστοστερόνης. Το ασφαλές, αλλά εξαιρετικά ισχυρό, πήκτωμα τεστοστερόνης απορροφάται μέσω του δέρματος κατευθείαν στην κυκλοφορία του αίματος με τη χρήση τεχνολογίας “Time Release Liposome Transdermal Delivery System” για την αύξηση των επιπέδων τεστοστερόνης για ώρες περισσότερο από πολλά συνταγογραφούμενα φάρμακα. Δεν περιέχει καφεΐνη και πολλές κρέμες τεστοστερόνης είναι διαθέσιμες χωρίς ιατρική συνταγή.

Ανδρική Ανικανότητα

Τα ανενεργά βοτανικά βοτάνων στην κρέμα τεστοστερόνης διεγείρουν και αυξάνουν την φυσική παραγωγή και απελευθέρωση τεστοστερόνης. Περιλαμβάνονται οι αναστολείς των οιστρογόνων που βοηθούν στην αναστολή και την καταστολή της αρωματοποίησης (μετατροπής) της τεστοστερόνης σε οιστρογόνα.

Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν 1/2 έως 1 κουταλάκι του γλυκού. της γέλης σε περιοχές του δέρματος όπως οι εσωτερικοί βραχίονες ή οι μηροί ή πίσω από τα γόνατα το πρώτο πράγμα το πρωί και πριν από το κρεβάτι. Για καλύτερα αποτελέσματα, εφαρμόστε στο δέρμα με τη λιγότερη ποσότητα μαλλιών.

Για επιπλέον όφελος ισχύει 1/2 κουταλάκι του γλυκού. σε 1 κουτ. 10 λεπτά έως μία ώρα πριν από την άσκηση ή τη σεξουαλική δραστηριότητα ή σύμφωνα με τις οδηγίες του ειδικευμένου ιατρού σας. Οι γυναίκες που χρησιμοποιούν κρέμα τεστοστερόνης θα πρέπει να κόψουν τη δόση στο μισό.

Φυσικά Υπάρχουν Πολλές Μάρκες Κρέμας Τεστοστερόνης

Η ανάγκη τεστοστερόνης κάθε ατόμου μπορεί να είναι διαφορετική, γι ‘αυτό είναι σημαντικό να δούμε διαφορετικές διαθέσιμες κρέμες. Αυτό σχετίζεται με τον ιδιαίτερο βαθμό ανδροπάθειας – τη μείωση της παραγωγής αυτής της ορμόνης και τις επιδράσεις της στο σώμα και τον τρόπο ζωής του. Όταν αρχίζετε να χρησιμοποιείτε μια κρέμα τεστοστερόνης, είναι διατυπωμένη στο σώμα σας με αξιόπιστες εργαστηριακές εξετάσεις. Η κρέμα μπορεί να ρυθμιστεί από το γιατρό σας μέχρι να επιτευχθούν τα σωστά επίπεδα στο αίμα.

Οι γυναίκες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν μια κρέμα τεστοστερόνης. Εάν μια γυναίκα έχει έλλειψη τεστοστερόνης, πολλοί γιατροί ξεκινούν με τη συνταγογράφηση κρέμας τεστοστερόνης που εφαρμόζεται κολπικά δύο φορές την εβδομάδα.

Οι ανεπιθύμητες ενέργειες της τεστοστερόνης μπορεί να περιλαμβάνουν:

 • άγχος ή ευερεθιστότητα,
 • σκοτεινές τρίχες στο πηγούνι ή το άνω χείλος,
 • περίσσεια τριχών,
 • λιπαρό δέρμα και
 • ακμή.

Εάν αυτές οι ανεπιθύμητες ενέργειες εμφανιστούν με τη θεραπεία με τεστοστερόνη, η δοσολογία μιας γυναίκας μπορεί να προσαρμοστεί.

Τα Πλεονεκτήματα Από Την Χρήση Της Στους Άνδρες

Πολλοί άνθρωποι αποφασίζουν να χρησιμοποιήσουν ένα συμπλήρωμα τεστοστερόνης, ειδικά άτομα ηλικίας άνω των 30 ετών. Πολλοί άνθρωποι θεωρούν ότι τα συμπληρώματα τεστοστερόνης είναι επίσης αμφιλεγόμενα και συνήθως αφορούν το ζήτημα του σωματικού βάρους.

Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες που πραγματοποιήθηκαν από ερευνητές, τα συμπληρώματα τεστοστερόνης μπορεί να βοηθήσουν στην πρόληψη της νόσου του Alzheimer. Στην πραγματικότητα, η συμπλήρωση μπορεί να είναι χρήσιμη τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες, καθώς τα επίπεδα τεστοστερόνης μειώνονται στους ηλικιωμένους άνδρες και στις μετεμμηνοπαυσιακές γυναίκες.

Η ασθένεια του Alzheimer χαρακτηρίζεται από πλάκες στον εγκέφαλο που σχηματίζονται από την εναπόθεση β-αμυλοειδών πεπτιδίων. Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι η τεστοστερόνη βρέθηκε ότι μειώνει την έκκριση των β-αμυλοειδών πεπτιδίων κατά 30-45%.

Οι Πρωτεΐνες Κατέχουν Ιδιαίτερη Θέση Σε Όλες Τις Δίαιτες

Ωστόσο, ορισμένοι ερευνητές εξακολουθούν να είναι προσεκτικοί για τη συμπλήρωση ανδρογόνων, καθώς μπορεί να έχουν επιβλαβείς παρενέργειες, όπως η ανάπτυξη καρκίνου του προστάτη στους άνδρες και ο καρκίνος του ενδομητρίου στις γυναίκες.

Χρήση HCG

Η ανθρώπινη χοριακή γοναδοτροπίνη είναι μια φυσιολογικά εμφανιζόμενη πρωτεϊνική ορμόνη που παράγεται από το αναπτυσσόμενο έμβρυο και ανιχνεύεται στα περισσότερα κιτ εγκυμοσύνης στο σπίτι. Με τη μορφή συμπληρωμάτων δημιουργίας μυών, η hCG διεγείρει την ανάπτυξη φυσικών αρσενικών και γυναικείων σεξουαλικών στεροειδών. Η αύξηση των επιπέδων τεστοστερόνης στους άνδρες με τη χρήση της hCG διεγείρει την ανάπτυξη μυών και μερικές φορές ευνοεί την παχυσαρκία.

Το συμπλήρωμα ρίζας maca του Περού αποτελείται από το καλύτερο ορμονικό θρεπτικό βότανο στον κόσμο για φυσική παραγωγή τεστοστερόνης. Η Maca θρέφει τους αδένες και βοηθά τις γυναίκες με φυσική παραγωγή ορμονών τεστοστερόνης να αυξήσουν τη δύναμη, την ενέργεια και το σεξ.

Το σώμα έχει αρκετές μείζονες στεροειδείς ορμόνες – κορτιζόλη και τεστοστερόνη στα αρσενικά, οιστρογόνα και προγεστερόνη στο θηλυκό. Πολλοί αθλητές και bodybuilders χρησιμοποιούν τα συμπληρώματα τεστοστερόνης για να αυξήσουν τη μυϊκή δύναμη ενθαρρύνοντας την ανάπτυξη νέων μυών. Επιτρέπουν στον αθλητή να εκπαιδεύεται σκληρότερα και περισσότερο σε κάθε δεδομένη χρονική περίοδο, γεγονός που μπορεί να βελτιώσει το άθλημα του.

Ενώ οι περισσότεροι απαγορεύονται στα μεγάλα αθλήματα, καθώς και από την κυβέρνηση, υπάρχουν ορισμένα ασφαλή συμπληρώματα τεστοστερόνης που είναι νόμιμα χρήσιμα και πολλά από αυτά είναι διαθέσιμα μέσω του διαδικτύου. Το κλειδί είναι να βρείτε ένα νόμιμο, ασφαλές συμπλήρωμα τεστοστερόνης που λειτουργεί καλύτερα για εσάς.

Titan Gel: Πώς Μπορεί Να Βοηθήσει

Έχετε την επιθυμία να κάνετε έρωτα, αλλά δεν μπορείτε να επιτύχετε μια στύση. Δεν έχει σημασία, η αιτία είναι η στυτική δυσλειτουργία και έχετε διαθέσιμες θεραπείες σήμερα.

Η στυτική δυσλειτουργία είναι ένα πολύ κοινό φαινόμενο και οι ειδικοί εκτιμούν ότι η ΣΔ επηρεάζει εκατομμύρια άνδρες στην Ελλάδα.

Titan Gel

Η στυτική δυσλειτουργία είναι ακριβώς όπως οποιαδήποτε άλλη σωματική αδυναμία, δεν την κατηγοριοποιείτε ως σεξουαλικό πρόβλημα, το κάνετε αυτό θα κάνει τη δική σας όσο και την κόλαση του συνεργάτη σας και τελικά θα καταλήξετε να σπάσετε την ανθισμένη σχέση σας.

Πριν προχωρήσουμε περαιτέρω, είναι απαραίτητο να εξηγήσουμε τι είναι πραγματικά το ΣΔ.

Επίσης ονομάζεται ανικανότητα, η στυτική δυσλειτουργία ορίζεται ως η έλλειψη ικανότητας να επιτύχει ή να διατηρήσει την ανέγερση υποχρεωτική για σεξουαλική ικανοποίηση. Το ΣΔ είναι πόλοι εκτός από άλλες δοκιμασίες που παρεμποδίζουν τη σεξουαλική επαφή, όπως έλλειψη σεξουαλικών επιθυμιών και προβλήματα που συνδέονται με την εκσπερμάτωση ή τον οργασμό.

Παράγοντες που προκαλούν στυτική δυσλειτουργία:

 1. Υψηλή αρτηριακή πίεση και σακχαρώδη διαβήτη
 2. Ψυχολογικοί παράγοντες όπως άγχος, κατάθλιψη κλπ
 3. Νευρώνες ή βλάβη του νωτιαίου μυελού
 4. Το κάπνισμα και ο αλκοολισμός
 5. Παρενέργειες φαρμάκων
 6. Κοινωνικοοικονομικοί παράγοντες – χαμηλό εισόδημα ή οποιοδήποτε άλλο επαγγελματικό πρόβλημα
 7. Ηλικία

Στυτική Δυσλειτουργία και Μαγεία Titan Gel

Αν θέλετε να μετατρέψετε μια τρυφερή στιγμή σε μια σωστή στιγμή, πηγαίνετε για Titan Gel. Το Titan Gel είναι το τρίτο στοματικό φάρμακο που έχει εγκριθεί από το FDA για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας. Μετά από 22 κλινικές δοκιμές, το φάρμακο εγκρίθηκε ως ασφαλές και αποτελεσματικό. Το Tadafil ή το Titan Gel είναι λογικό και προσφέρει εκπληκτικά αποτελέσματα.

Διαφημίζεται ως χάπι Σαββατοκύριακου και παράγει αποτελέσματα σε 15 έως 30 λεπτά. Το Titan Gel μπορεί να ληφθεί με άδειο στομάχι σε αντίθεση με άλλα προϊόντα. Η επίδραση του μαγικού Titan Gel διαρκεί 36 ώρες δίνοντάς σας όλο το χρόνο και το χώρο για να προετοιμαστείτε για μια ευχάριστη σεξουαλική εμπειρία. Το Titan Gel έχει μικρότερες παρενέργειες και σας επιτρέπει επίσης 36 ώρες για να απολαύσετε την υπέροχη πράξη της αγάπης.

10 Πολύ Συχνές Ερωτήσεις – FAQ

Πολλοί άνθρωποι σκέφτηκαν να αγοράσουν αυτό το προϊόν, αλλά υπάρχουν πολλές πτυχές που δεν είναι ξεκάθαρες γι ‘αυτούς σχετικά με το Titan Gel. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σκοπός αυτού του άρθρου είναι σαφώς η κατάσταση τα πιο σημαντικά πράγματα σχετικά με την τιμή, τη χρήση ή δευτερεύοντα αποτελέσματα που υποδηλώνει το Titan Gel.

1. Τι είναι ο σκοπός του Titan Gel;

Δημιουργήθηκε ειδικά για άνδρες που παρουσιάζουν κάποιες δυσκολίες στην κατοχή, καθώς και τη διατήρηση της στύσης (αυτό συνήθως ονομάζεται ανικανότητα).

2. Ποια είναι η τιμή του;

Σύμφωνα με όσα μάθαμε από τις αρχές, ο FDA δεν έχει κανέναν έλεγχο σχετικά με την τιμή οποιουδήποτε φαρμάκου θεωρείται προϊόν. Προς το παρόν, ο FDA δεν κατέχει τις πληροφορίες για το κόστος του αλλά μπορεί να επικοινωνήσει με οποιοδήποτε φαρμακείο για να ζητήσει πληροφορίες.

3. Πρέπει το κόστος του να καλύπτεται από ασφάλιση;

Η FDA δεν έχει κανέναν έλεγχο επί του θέματος αυτού (εάν η ασφαλιστική εταιρεία πρέπει ή δεν πρέπει να καλύψει το κόστος του). Αν είστε πρόθυμοι να λάβετε γνώση αυτής της πτυχής, καλείτε την ασφαλιστική σας εταιρεία να γνωρίζει αν το κόστος του προϊόντος θα καλύπτεται από αυτήν.

4. Πώς Ακριβώς Λειτουργεί;

Η αύξηση της ροής του αίματος σε μερικά εσωτερικά πεδία του πέους είναι γενικά η αιτία των στύσεων. Τι κάνει το Τιτάν Gel είναι η παροχή του αποτελέσματος που παράγονται από ορισμένες χημικές ουσίες απελευθερώνει στο πέος ταυτόχρονα με τη σεξουαλική διέγερση. Αυτό επιτρέπει την αύξηση της ροής του αίματος στο πέος.

5. Πώς μπορεί κανείς να αγοράσει – παραγγείλει το Titan Gel στην Ελλάδα;

Πριν κάνετε την παραγγελία σας, διαβάστε περισσότερα για το Titan Gel στο TitanGel.gr!

Η μέθοδος λήψης του είναι γενικά από του στόματος, περίπου μία ώρα πριν από τη σεξουαλική πράξη, ως δόση μία φορά ημερησίως. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με παρενέργειες ή για όλες τις άλλες πτυχές, πρέπει να επικοινωνήσετε με τον παροχέα υπηρεσιών υγείας.

6. Πώς θα πρέπει να παρέχεται το Titan Gel;

Το Titan Gel θα πρέπει να πωλείται ως δισκία από το στόμα σε δόσεις 25mg, 50mg και 100mg σύμφωνα με τις ανάγκες του ατόμου.

7. Χρειάζεται Συνταγή;

Δεν είναι υποχρεωτικό να υποβάλλετε μια συνταγή όταν αγοράζετε το Τιτάν Gel.

8. Θα περιμένετε τυχόν παρενέργειες;

Γενικά, όλα τα φάρμακα παράγουν παρενέργειες για μερικά άτομα. Οι γνωστές επιδράσεις του είναι: πονοκέφαλοι, πόνοι στο στομάχι, ευαίσθητα και προσωρινά οπτικά προβλήματα (αλλαγές στην αντίληψη χρώματος ή ελαφριά αντίληψη και ακόμη και θολή όραση).

9. Θα πρέπει να συνδυαστεί με κάποιες άλλες θεραπείες για ανικανότητα;

Το ζήτημα των ασφαλών και αποτελεσματικών αποτελεσμάτων για τη θεραπεία της ανικανότητας, όποτε χρησιμοποιείται το Titan Gel σε συνδυασμό με άλλες θεραπείες, δεν έχει επιτευχθεί ακόμη. Ως εκ τούτου, δεν συνιστάται η χρήση του με οποιαδήποτε άλλη θεραπεία.

10. Πρέπει να λαμβάνεται το Titan Gel με άλλα φάρμακα;

Σε περίπτωση που έχετε αυτό το είδος ερωτήσεων, θα πρέπει πάντα να συμβουλευτείτε τον ιατρό σας (ανεξάρτητα από το είδος των άλλων φαρμάκων που παίρνετε). Με αυτό τον τρόπο θα πρέπει να λαμβάνετε το καλύτερο συμβουλή από ειδικευμένα άτομα. Προς το παρόν, το Titan Gel δεν πρέπει να λαμβάνεται από άτομα που παίρνουν επίσης νιτρογλυκερίνη επειδή μπορεί να οδηγήσει σε χαμηλότερη αρτηριακή πίεση.

Γενικά, ο σκοπός αυτού του άρθρου είναι να αναφερθούμε πρώτα και να εξηγήσουμε όλα τα απαραίτητα δεδομένα σχετικά με τη χρήση του Titan Gel, καθώς δεν θέλουμε να εμφανιστούν προβλήματα.