Συμβουλές Για Το Πώς Θα Μπορούσατε Να Καταπολεμήσετε Τον Διαβήτη

Μοιραστείτε:

Η εκπαίδευση και η ενημέρωση είναι απαραίτητες εάν έχετε διαγνωστεί με διαβήτη.

Διαβάστε το παρακάτω άρθρο και εφαρμόστε τις συμβουλές οπουδήποτε μπορείτε στη ζωή σας για να πολεμήσετε αυτή την επικίνδυνη ασθένεια. Εάν δεν παίρνετε τον διαβήτη υπό έλεγχο από το να πάτε, μπορούν να αναπτυχθούν σοβαρές επιπλοκές.

Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις διατροφής υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες, όπως αυγά, tofu, φασόλια και άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα. Ανακατέψτε τις πρωτεϊνικές σας πηγές για να μην βαρεθείτε.

Ο Διαβήτης Έχει Γίνει Μια Επικρατούσα Ασθένεια

Αυτό κάνει ενέσεις πολύ πιο εύκολη από ό, τι αν έπρεπε να βρει έναν ιδιωτικό χώρο, και γνωρίζοντας ότι οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άνετα με διαβητικό διαδικασίες θα πρέπει να επιτρέψει σε σας για να αισθάνονται πιο άνετα πάρα πολύ.

Προσθέστε τα καρύδια στις σαλάτες σας για τα θρεπτικά συστατικά. Περιέχουν μονοακόρεστα λιπαρά, τα οποία κάνουν τα κύτταρα σας πιο ευαίσθητα στην ινσουλίνη, διατηρώντας τον διαβήτη υπό έλεγχο. Τα καρύδια περιέχουν αντιοξειδωτικά, μέταλλα, ωμέγα-3 λιπαρά οξέα και βιταμίνες. δεν είναι περίεργο που είναι υπέροχα για να φάτε.

Βεβαιωθείτε ότι διατηρείτε κάποιο είδος ζάχαρης με βάση τη θεραπεία σας εάν είστε υπογλυκαιμικοί. Υπογλυκαιμικές επιθέσεις μπορεί να συμβούν ανά πάσα στιγμή και είναι ζωτικής σημασίας να είστε προετοιμασμένοι στην περίπτωση ενός. Η υπέρβαση του πρωινού είναι μια κακή ιδέα που κάνει τις επιθέσεις πιο πιθανές, επειδή το σώμα σας θα είναι ιδιαίτερα απελπισμένο για τη ζάχαρη.

Η προσεκτική παρακολούθηση της διατροφής σας είναι σημαντική όταν έχετε διαγνωστεί με διαβήτη. Το σάκχαρό σας στο αίμα θα πραγματοποιηθεί διαφορετικά από διάφορα τρόφιμα, οπότε παρακολουθείτε τι τρώτε και πώς θα επηρεάσει το σάκχαρό σας στο αίμα. Τα μεγαλύτερα γεύματα θα χρειαστούν υψηλότερες ενέσεις ινσουλίνης, ενώ τα μικρά γεύματα ενδέχεται να χρειαστούν λιγότερα. Αν εξετάσετε προσεκτικά τι τρώτε, τα επίπεδα γλυκόζης σας μπορούν να αντιμετωπιστούν εύκολα.

Οι πληροφορίες θα σας δώσουν πάντα τις καλύτερες πιθανότητες να κερδίσετε οποιαδήποτε μάχη, και αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν αντιμετωπίζετε κάτι τόσο επικίνδυνο και απρόβλεπτο όσο ο διαβήτης. Αυτό που μόλις διαβάσατε εδώ είναι μια συλλογή συμβουλών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να σας ενδυναμώσετε, όταν εργάζεστε σκληρά για να κατακτήσετε την ασθένεια. Μην χάσετε χρόνο ξεκινήστε σήμερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

three + four =