Σχετικά

Λογότυπο Slow Food ForumΤο Slow Food είναι ένα κίνημα που ξεκίνησε στην Ιταλία με τη βοήθεια της οργάνωσης Arcigola το 1986. Σήμερα, αυτό το κίνημα έχει γίνει σχεδόν διεθνές, με σκοπό να βοηθήσει τον κόσμο να απαλλαγεί από τις κακές διατροφικές συνήθειες.

Επίσης ενθαρρύνει τους ανθρώπους να απολαύσουν πάλι το μαγείρεμα και να τρώνε παραδοσιακά μαγειρευτά γεύματα.

Ο Carlo Petrini ήταν ο αρχικός ιδρυτής του κινήματος. Από τότε μέχρι σήμερα, ο ανταγωνισμός έχει αυξηθεί σημαντικά, αφού όλο και περισσότερο ενδιαφέρον δείχνουν οι καταναλωτές για το Slow Food.

Μέσω αυτού του κινήματος, ελπίζουμε ότι οι άνθρωποι, θα αυξήσουν την κατανάλωση των τοπικών προϊόντων, που αποτελούν μέρος της τοπικής τους κουλτούρας και με αυτό τον τρόπο, να συμβάλουν στην ενίσχυση των αγροτών και της τοπικής γεωργίας γενικότερα.

Τα υγιεινά τρόφιμα καλλιεργούνται σε τοπικές περιοχές και είναι ευεργετικά για την υγεία σας. Τα μέλη του κινήματος Slow Food, σας συνιστούν να καταναλώνετε, περισσότερα τοπικά τρόφιμα.

Επιπλέον, σας ενθαρρύνουν να δημιουργήσετε μια σχέση με τους παραγωγούς αυτών των προϊόντων, ώστε να γνωρίζετε την ποιότητα των πρώτων υλών που θα χρησιμοποιήσετε για την παρασκευή του φαγητού σας και όχι τα αμφιβόλου ποιότητας, συσκευασμένα κουτιά, που πωλούνται σε όλα τα παντοπωλεία και σούπερ μάρκετ.

Η Γνώση Του Τι Περιέχει Το Φαγητό Σας, Θα Σας Βοηθήσει Ώστε Να Ελέγξετε Τη Διατροφή Σας

Οι νεότερες γενιές, έχουν μια ιδιαίτερη προτίμηση στο γρήγορο φαγητό και αν συνεχίσουν να περνούν τις διατροφικές συνήθειες στην επόμενη γενιά, τότε τα παιδιά τους, θα είναι εξοικειωμένα με τέτοιες κακές διατροφικές συνήθειες. Οι ιδρυτές του κινήματος, έχουν κάνει μια σοβαρή προσπάθεια να σταματήσουν τον φαύλο κύκλο, αυτών των διατροφικών συνηθειών.

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι:

Διαβάστε για τα πλεονεκτήματα του Eco Slim στο αδυνάτισμα εδώ!

Tο Slow Food, εισάγει τους ανθρώπους σε μια διαφορετική κουλτούρα, όπου θα καταναλώνουν τα τοπικά προϊόντα και θα ετοιμάζουν παραδοσιακά πιάτα υψηλής διατροφικής αξίας.